keskiviikko 14. elokuuta 2013

loppulomaa.

Herrajumala ku tajusin että en oo tännekkää vähää aikaa kirjotellu !
No nyt kuitenki jonkunäköstä postausta.

Elikkä siis, tänää viimene lomapäivä, voieiapuaasdrftgyhuj huomenna alkais sit opiskelu iha uuessa ympäristössä uusien ihmisten seurassa, ihanaa ! tämmöstä muutosta oonki jo kaivannu. Mut vika lomapäivä meniki sitte Noora kanssa shoppaillessa :3 ei multa muuta mukaa tarttunukkaa ku valkone farkkutakki ja normitoppi, niistä ei nyt oo kuvia mutta jokune päivä voin semmosta laittaa.
 Tää päivä meni niissä merkeissä iha rennosti ja sitte myöhemmi noora matias ja veeti tuli meille kahville ja jotai me tässä vähä aikaa retuiltii.

No tässä sit osa loppulomasta satunnaisessa järjestyksessä! (ja vitusti kuvia)







Oli tosi kiva nähä Siljaaki pitkästä aikaa ku se oli muutaman päivän lomilla ! Oltii sitte lammella ihmiste seuras ja mukavaa oli ! :)





Lagailtii yks päivä jossai keskustas jonin kanssa kello kymmenen aamusta ja se nappas hyvin taiteellisen kuvan !





Yhtenä toisena päivänä sitte vaa semmosta mukavaa chillailua helvetin retardissa ja rennossa porukassa tupiksen koulun pihalla :3 mukana noora,matias,nitta ja aapo. Vesipiipun polttelua ja mukavien jutustelua, i like !  Lähin siitä sit illemmalla valtterin kyyillä keskustaa ja sieltä himuskin kyyillä kotia kohti ja selvisin himaa vasta kolmen aikoihi.. voi että mulle tulee ikävä näitä kesäsiä pitkiä iltoja ja yöseikkailuja !

 



    Yöllistä valvomista ja aamupäivästä sitte suunta keskustaa nooran kanssa :)





                                          
                                        

   Bongattii nittaki keskustasta !
 Tähystelin bussia :3

OIETTÄ <3 vissii ensimmäine hyvä maanantai mun elämässä ikinä! olin koko päivän iha pirteimmilläni vaikka olin edellisen yön valvonukki ja MULLE TULI POSTIA :3 crazy factoryn ja jeans.fi'n tilaukset oli saapunu! crazy factorylta tilasin vitusti huulikoruja ja palloja koska onnistun aina nuo hävittämää nii nytte ei pitäis pulaa niistä tulla vähää aikaa ja tilasin nyt niitä pienempiäki palloja ku nää mun huulikorut näyttää niin paljon fiksummilta nyt pienemmällä pallolla. muutama nenäkoru tuli tilattua mut en sitte tykännykkää niistä. Heti sekunti sen jälkee ku olin pistäny tilauksen menemää nii muistin et oisin tarvinnu uusia napakorujaki mut se nyt sitte jäi.. :/

Jeans.fi'ltä tilasin maailman ihanimmat farkut, kengät ja laukun. laukusta ja kengistä ei oo kuvia ollenkaan ku en semmosia tajunnu ottaa.


MATERIALISMIONNELLISUUS MITÄ MAHTAVIN <3



 Noora alko taiteelliseks ja kuvas mun seinää :D

 Mutta joo, huomenna ois sitten se paluu arkeen... toivottavasti herään nyt ees tämän yhen ainoon kerran toho mun herätyskelloon ja en myöhästu heti ekana päivänä. Ainoo asia mikä pelottaa tai jännittää tai mitä vaan on nyt se et mite nuo luokat menee koska muutama ihmine on kenen kanssa haluun samalle luokalle. mut nyt taian mennä kiltisti nukkumaan ku kelloki alkaa olemaa jo vähä liikaa.

ammattistartti here i come !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti