perjantai 22. marraskuuta 2013

I know you're scared and that you're thinking I may go, I'm not leaving, I'm not leaving.

Hei kaikki!

Anteeks tää hirmunen kahdenkymmenenyhden päivän tauko, mutta kuten viime postauksessa ilmaisin, nii on ollu liikaa ajateltavaa ja selviteltävää mut onneks se on nyt ohi ja oon niin helpottunut ja onnellinen :-)
Elämä on taas pitkästä aikaa niin hirveen ihanaa ettei vois ees todeks uskoa!

Muutenki nytte on happy times ku on hirveen paljo kaikkee mitä oottaa :> ensmaanantaina synttärit, sitte kahen viikon päästä _Bring Me The Horizon_   ja vaan pari viikkoa keikan jälkeen on jouluki jo ovella! Siinä vaiheessa tietää et pitää alkaa valmistautumaa jouluun, ku kaupoissa ja kauppakeskuksissa alkaa soida nää jokavuotiset joululaulut, ja se päivä oli mulla tänään. Oi että, ihanaa ku on näin tapahtumarikasta aikaa taas!


Eilen sato taas pitkästä aikaa lunta, mikä  toi mulle kunnon joulufiiliksen.


Jotenka tänään mentiin äitin kanssa penkomaan joulukoristeita ja valoja ja sain jo jonkunverran alkuun mun huoneen jouluistamisen :> ajattelin laittaa noita valoja lisää jossaivaihees ku nyt näyttää vielä vähän tylsältä tommone yks lyhyt pätkä tota valonauhaa mut en tähän hätään useempaa löytänyt. :D 




Tää viikko on menny muutenkin tosi lepposasti, oltiin tää viikko His Mastersilla Janikan kanssa tetissä joten melko rento ja mukava viikko takanapäin. Ensviikko meneekin sit sotella.

mutta joo. palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti