lauantai 18. toukokuuta 2013

another day in paradise.

Hei kaikki ! :-)

 Torstaiaamu alkoki taas kotsantunneilla ja siinä oliki sitte viimene kerta ku me kaks peukalo           keskellä kämmentä olevaa mujua sähelletää samassa keittiössä. Miten mä tuun pärjäämää ilman Nitan ja mun torstaiaamusia henkevyyksien puhumisia tai varsinkaan sitä meiän säheltämistä ?
Voi että, ikävä tulee.





Nnooh keskiviikkona oliki sitte koulussa tää rantapäivä !
Ite en ehtiny oikei kunnolla tähä päivää pukeutua ku aamulla tuli kiire, mut siinä kuitenki siis melkei kaikki meiä 9D'n mujut  rivissä :p



Sit tottakai nooranki kaa tämmöne tosi edustava yhteiskuva.

Sit napattiinki sivullisia mukaa ja niistä kuvistaha ei sit enää oikei julkasukelposia tullu :D

Torstaina sit lähin suoraa koulusta käymää jurilla, ja voi että sitä ihanaa auringonpaistetta ja lämpöä ! Onnistuttii jälleen kerran myöhästymää bussista kaupunkii nii käveltii sit sinne mut mikäs siinä paistatellessa ku eipähä tullu kylmä tai mitää.

mun muru :3
oijoijoijoi <3 sun is up !

iltaa vietettiiki sitte kirkkopuistossa jurin dengin ja jamin kaa :)



No perjantai ja lauantai meni sit iha mukavasti chilleissä merkeissä murun kanssa.
Tänää ajeltii vähä missä sattu ja lojuttii jossai ja kävästii kirkkopuistossaki tsekkaa oisko siellä mitää menoo. No nyt tuo lähti hakee sen puruja matiakselta ja en ite uskaltanu lähtee koska tuolla ukkostaa ja on pimeetä,.. :D no mikäs tässä sitä venaillessa mutta joo jos lopettaisin nyt tähä ku ei mitää erikoisempaa kirjoteltavaa ole.


Mut enää vaa yks semmone pikkujuttu että voi olla et nyt tulee kuvattomia postauksia jonku aikaa koska mun puhelin levis ja nyt sit mennää tolla nokia c3'sella ! :D EINÄIN!

öitä ja viikonloppuja <3 !

3 kommenttia: